TOWNHOUSE Interiør:. Tlf: 22 69 99 55

Kontakt

Søk >>

HOMEMøblerTekstilerInteriørInspirasjonOm ossKontakt
Kontakt >>OsloInteriørkonsultasjon

Vår avdeling ligger sentralt plassert på Majorstua i Oslo

TOWNHOUSE Interiør ligger i Ole Vigsgt. 25 / Kirkeveien i Oslo.

Det er lett å parkere i gaten utenfor.

Bli medlem av gruppen TOWNHOUSE Interiør på facebook og hold deg oppdatert om tilbud og aktiviteter i butikken!



PERSONVERN!

Retningslinjer for personvern
Personvernerklæring for Townhouse Interiør

1. Innledning
Townhouse Interiør er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, historikk eller informasjon om spesielle forhold rundt renovasjonstjenesten på eiendommen.
Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Som behandlingsansvarlig vil vi sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

2. Hvilke personopplysninger har vi om deg?
Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:
• Opplysninger om deg: Vi samler inn kontaktinformasjon som navn, telefonnummer og mailadresse i forbindelse med henvendelser til har til butikken om våre varer og tjenester.
• Kjøpsinformasjon:Vi lagrer informasjon om deg og dine kjøp hos oss.

• Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt som telefonnummer og e-postadresse.
3. Hva bruker vi personopplysningene til?
Townhouse Interiør bruker personopplysningene dine til følgende formål:
1. Opplysninger om deg og dine kjøp: Vi samler informasjon om deg og de kjøp du har foretatt hos oss – dette gjelder ved bestilling av varer og kjøp av møbler større interiørvarer i butikk. Vi samler også informasjon om deg om du har vært i kontakt med oss og bedt om pristilbud mm.

2. Kommunikasjon:Vi bruker opplysninger for å kontakte deg for tilbakemeldinger eller spørsmål på telefon, SMS eller e-post vedr. dine kjøp/bestillinger hos oss.

3. Kundeservice:Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss, for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

4. Hvem deler vi personopplysninger med?
Townhouse Interiør deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern. Du kan be om mer informasjon eller en kopi av sikkerhetsmekanismene vi bruker for å sikre overføringen av opplysningene.
Townhouse Interiør kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?
Townhouse Interiør lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når kunden ønsker dette – etter av Townhouse Interiør har opprettholdt sine betingelser i forhold til garantier på de varer som er levert kunden.

6. Dine rettigheter
Du har rett til å be oss om:
• Å gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
• Å gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
• Å oppdatere dine personopplysninger.
• Å slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare.
• Å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.
Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.
Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

7. Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk, og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt.

8. Endringer i personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon
Hvis du ønsker å kontakte oss angående personvern, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Daglig leder Telefonnummer: 917 48 436
E-postadresse: post@townhouse.no

TOWNHOUSE Interiør på Majorstua

Ole Vigsgt. 25/Kirkeveien

Tlf. 22699955

kassev@home-konzept.no

Åpningstider

mandag - onsdag: 10.00 - 18.00
torsdag: 10.00 - 19.00
fredag: 10.00 - 18.00
lørdag: 10-16

Meld deg inn i gruppen TOWNHOUSE Interiør på Facebook og hold deg oppdatert om våre aktiviteter.

Hos TOWNHOUSE Interiør finner du et bredt utvalg av stoppede møbler fra våre egne modeller som produseres i Danmark i tillegg til møbler fra europeiske produsenter. I butikken vil du finne inspirasjon til å skape ditt drømmehjem. Du velger selv hvilket stoff du ønsker at vi trekker møbelet ditt i. Vi fører gardin- og møbelstoff fra flere europeiske produsenter. For å skape unike miljøer plukker vi ut interiørvarer fra forskjellige anerkjente leverandører og skaper miljøer hvor dere kan hente inspirasjon og ideer til deres hjem, hytte eller kontor.

Våre interiørkonsulenter

Ta gjerne kontakt med oss og be om råd fra våre flinke interiørkonsulenter dersom du har behov for råd og veiledning på små og store innredningsoppdrag. Vi kommer også hjem til deg og kommer med forslag til løsning på gardin og solavskjerming.
Vår erfaring - din glede!

>> Kontaktskjema for interiørkonsultasjon


Design by Rødvik. Copyright HOME 2008